Stäng
pexels gantas vaiciulenas 4209628

Ta din vandring till en helt ny nivå

Letar du efter mer spänning i livet eller bara drömmer om backpacking? Backpacking innebär att ta din ryggsäck för att resa till andra länder och bosätta sig där under en längre tid. Oavsett var du backar i världen behöver du en ryggsäck som är riktigt hållbar och bekväm. På Backpackinglight hittar du ett brett utbud av ryggsäckar. Beroende på hur länge du behöver resa och vad du behöver göra exakt under resan kan det vara annorlunda om du behöver en 50-liters ryggsäck eller en 70-liters ryggsäck. Om du behöver mycket bagage och kanske måste åka på expedition är en större ryggsäck mycket effektiv. Även om 50-liters ryggsäcken är mycket lämplig för små vandringar och olika backpacking resor. Det finns många hygienprodukter som måste iakttas, samt leveranser av första hjälpen som behövs vid olyckor och mindre sjukdomar. Nedan följer en lista på 3 saker som är viktiga att ha om man ska ut och backpacka.

2 tips för dig som ska ut och vandra

Vandringsryggsäck

En vandringsryggsäck är som vi var inne på tidigare i den här artikeln väldigt viktigt. Det finns ett stort urval av vandringsryggsäckar hos Backpackinglight, allt ifrån under 35L till över 60L.

Packa inte för mycket

När du packar en ryggsäck måste du alltid komma ihåg att de saker du bär med dig kan bli stulna eller skadade. Detta är ett mycket viktigt grundkoncept när du packar. Ordna förpackningen och använd plastpåsar, helst tätade påsar, för att förhindra att saker läcker ut. Hoppa över för att ta med onödiga elektroniska produkter hemma, du är på resa för att utforska saker, så behovet av att njuta av det roliga med elektroniska produkter är inte lika starkt som hemma. Gör en lista över saker som är viktiga för dig innan du packar, och lägg sedan till poäng i alla artiklar eftersom du packar dem i påsen. Det tjänar också samma syfte för att köpa olika föremål som måste transporteras under resan.