Stäng
pexels вадим маркин 2235874

Spännande recept för spisen när du är ute i naturen och lagar mat

Om du är en äventyrlig typ som älskar att tillbringa tid utomhus vet du att en av de bästa delarna av camping är att laga mat över en lägereld. Det finns inget bättre än doften av vedrök och smaken av mat som tillagats utomhus på en stekhäll från Dalum. Om du ska laga mat över en lägereld måste du förstås ha några bra recept att göra. Här är tre spännande recept för stekhäll som kommer att göra dina lägereldsmåltider ännu bättre.

  1. Grillad lax med citron och dill: Det här receptet är hälsosamt och gott, och det är lätt att göra. Börja med att förbereda dina laxfiléer genom att krydda dem med salt, peppar och citronsaft. Linda sedan in varje filé i folie och lägg dem på stekhällen. Tillaga i cirka 10 minuter eller tills laxen är genomkokt. Toppa sedan med färsk dill och servera omedelbart.
  2. Stekhäll Nachos: Nachos är alltid en succé, oavsett var du befinner dig. Till det här receptet behöver du tortillachips, strimlad ost, tärnad tomat, tärnad lök, bönor, jalapeños och salsa. Lägg alla ingredienser på en bit folie och lägg dem på grillen. Stek på stekhälleni cirka 10 minuter eller tills allt är smält och bubbligt. Servera med gräddfil och njut!
  3. S’mores-dessertpizza: Den här är för alla chokladälskare där ute. Börja med att breda ut lite marshmallowfluff på en färdig pizzabotten. Toppa sedan med chokladbitar, mini marshmallows och graham crackers-kulor. Lägg på stekhällen i cirka 10 minuter eller tills allt är smält och kladdigt. Skär upp och servera genast!

Slutsats

Dessa är bara tre av de många läckra recept som du kan göra över en lägereld. Så nästa gång du planerar en campingresa ska du se till att ta med dig god mat och en stekhäll så att du kan njuta av en utmärkt måltid i naturen!