Stäng
pexels ella olsson 3026808

Bra kost är nyckeln till en bra hälsa

Alla vet att äta bra leder till ett bra välmående, mer energi och en massa andra fördelar. Men det är fortfarande få människor som verkligen tänker på vad de äter och vad som är bäst för deras kropp. Det finns många olika tips, tricks, guider och dieter som man kan följa men att hitta en som passar dig, din livsstil och kropp kan vara extremt svårt. Detta beror på att vad kroppen behöver kan variera mycket från person till person. Vad olika människor behöver äta beror på hur de lever, till exempel fysisk aktivitet och vanor. Vilket gör det svårt att hitta hälsosamma recept som passar dig.

Men om du vill bli en kost expert och lära andra hur de kan förbättra sin kost. Så ska du kontakta Intensivekost. Intensivekost.se erbjuder utbildningar för att bli licenserad kostrådgivare, så du vet inte bara allt om näring och mat, utan du kan också lära andra. Med deras distansutbildningsprogram kan du bli en kostrådgivare på bara tre veckor. Under dessa veckor kommer du gå på ett flertal onlinekurser, studera på egen hand för att sedan ha en praktisk helg i Stockholm. Där ska ni laga mat, testa några hälsoanalyser för att sista dagen ha en examination.

Efter denna intensiva utbildning blir du en licenserad kostrådgivare med mycket kunskap som du kan använda för att hjälpa andra med deras kost.