Stäng
kitchen 2165756 1920

Skapa ett nytt utseende för ditt hem med nya handtag

Nu när temperaturen sjunker ute för varje dag som går börjar hösten närma sig. Med hösten runt hörnet börjar den tiden på året som vi spenderar mest tid inomhus. Hösten och vintern är en vanlig årstid att göra lättare renoveringar och skapa ett nytt utseende i hemmet. Med enklare renoveringar menar vi inte att exempelvis byta ut hela köket, utan att göra små förändringar som får köket att verka helt nytt. Ett enkelt sätt att göra detta på är att byta ut alla handtag till något nytt. Detta må låta som en väldigt liten förändring, men den ger stor effekt då det i våra ögon ser helt nytt och obekant ut.

Att byta handtag kanske låter svårt och komplicerat, men så är det inte. Att byta handtag och knoppar i köket och övriga hemmet är inte alls svårt. Allt du behöver är en skruvmejsel för att lossa på de befintliga handtagen som sitter fast med 1-2 små skruvar. Att byta handtag skulle vilken 5-åring som helst klara av, så det finns ingen ursäkt som heter att du inte kan eller vet hur man gör.

Det finns många olika typer av handtag och knoppar på marknaden. Att välja handtag är inte lätt, men välj något som du tror passar bra med stilen på ditt hem. Om du har äldre inredning kanske det passar fint med mer rustika handtag. För de flesta moderna hem rekommenderas det att använda moderna handtag.

På Northernhome finns det ett stort utbud av just handtag i olika former och designer. I lagret finns dörrhandtag, fönsterhandtag, skålhandtag, kökshandtag och mycket mer.