Stäng
pexels pixabay 40568

Testning för Covid-19 i Stockholm inför resan

Läkarintyg.se specialister på många olika läkarintyg i Sverige och en av de snabbaste när det gäller Covid-19-testning och PCR-resecertifiering till standardpriser i Stockholm. Med Läkarintyg.se slipper du långa väntetider på läkarintyg och öppettider utöver normala tider. Läkarintyget har flexibla öppettider, med hänsyn till folks arbetsdagar, att få tid på helger eller efter hemkomst är inga problem.

Läkare på Läkarintyg har svenskt ID-kort och medicinska konsultationer inkluderar hjärt-, lung- och blodtrycksprov. Läkarintyg utfärdar reseintyg, Covid-19 test, PCR test, körkort buss, taxi, lastbil och järnväg läkarintyg. Under epidemin är det många som vill resa och behöver då resetillstånd. På Arlanda, Skavsta, Stockholm och Falun utfärdas läkarintyg inom 20 minuter för antigentestning eller inom några timmar för PCR-testning. Efter provtagning får du ett resebevis och svar via mail så att du på ett smidigt sätt kan komma iväg på din resa.

Innan du kommer på besök, se till att ta med ditt passnummer, ID-kort och betalkort eller Swish, eftersom läkarintyg.se inte accepterar kontant betalning. Se dessutom till att du har kontrollerat de regler som gäller för det land du reser till innan PCR-testet. I läkarintyget står det också att du är välkommen att hämta prover minst en dag i förväg. Om du inte väljer expressleverans får du svar inom 2-5 timmar efter provet. Om du har en kronisk sjukdom, om du vet att ditt fysiska tillstånd kan hindra dig från att få ett intyg, är det bäst att ta med din egen journal.