Stäng
aditya chinchure H0OSpZ4vJDo unsplash

Gör ett val för miljön

Klimatproblemet bli bara större för varje dag som går och det är såklart något som alla vill få stopp på. Det kan dock vara svårt att veta vad man kan göra för att minska klimatpåverkan. Ja, självklart kan du inte förändra hela världen, men du kan minska ditt eget klimatavtryck. Det kan du göra med småsaker, som att inte köpa plastpåsar i mataffären utan att bära med dig egna påsar som du tar varorna i. Men kör du en fossildriven bil idag kan du göra en stor skillnad. Vilket är att skaffa sig en elbil. Elbilar är inte bara bra för miljön, utan också bra för din egen plånbok, eftersom du inte behöver betala för bensin eller diesel. Nu när fossila bränslen blir dyrare och dyrare vet du inte hur mycket det kommer att kosta om ett år eller så.

Men om du köper en elbil vill du säkert kunna ladda elbilen hemma, eftersom detta är en av många fördelar med att äga en elbil. Det är dock svårt att ansluta bilen till ett vägguttag med bara en vanlig sladd som andra saker. Du behöver istället en laddbox eller laddstation.

Du hittar dessa laddstationer på EV Charge +. De har laddstationer som lämpar sig för alla olika typer av elbilar, och kan berätta vilken laddbox och elbilsladdning som passar bäst för din situation, till exempel laddningstation typ 2. Deras laddbox är perfekt för att placeras i ett garage eller uppfart, som gör att din bil alltid är fulladdad när den ska användas. På grund av denna lösning istället för en bensinbil behöver du inte längre oroa dig för bränslet i tanken när du går till jobbet på morgonen. Eftersom bilen kommer att vara fulladdad på natten slipper du bensinstationer och onödiga omvägar.

EV Charge+ tillhandahåller även laddningsstationer för företag och elbilsladdningstjänster för anställda.