Stäng
joshua sukoff 4FxVVpIMyw unsplash

Sälj kakor och åk på klassresa

Har du och din klass tankar om att åka iväg på en klassresa till Liseberg. Eller vill du och laget göra något roligt. Då behövs det såklart pengar för att kunna utföra dessa saker. Men de allra flesta klassarna och lagen har inte riktigt råd med att göra roliga resor och utflykter med sin vanliga kassa. Men det finns ett enkelt sätt som gör att ni kan göra alla dessa roliga saker. Det är att sälja kakor till klassen.

Kakmonstret.nu hjälper dig och ditt lag/klass att sälja goda kakor med egendesignade burkar för att få in pengar till era planer. Med dessa kakor kommer ni enkelt kunna tjäna pengar till det ni vill göra. På kakmonstret.nu hittar du en kalkylator där du enkelt kan se hur mycket ni tillsammans kommer tjäna på alla sålda kakburkar. Detta gör du genom att fylla i hur många ni är som kommer sälja och hur många burkar som ni ska sälja per person.

Vill du åka på en klassresa men behöver tjäna pengar till klassen. Ta då kontakt med Kakmonstret och börja sälja egendesignade kakburkar med ditt lags logotyp eller klassens namn på. Med dessa supergoda kakor kommer ni tjäna pengarna ni behöver på nolltid.