Stäng
dimitry anikin ATyawSn NsE unsplash

Lasergravyr i världsklass

Graverade skyltar och kabelmärkningar måste hålla en otroligt hög kvalitet. Om dem inte gör det kan det bli stora problem i framtiden. Därför ska du ta kontakt med Märkskyltar och deras proffs. De lägger ett otroligt fokus på att du som kund ska ha få en så bra köpupplevelse som möjligt och riktigt bra produkter till bra priser. Det ser du exempelvis genom att dem använder sig av ett eget beställningssystem där du enkelt kan lägga in dina listor på märkningar och beställa allt du behöver på en och samma gång.

Behöver du något som är otroligt hållbart och kan klara av svåra förhållanden ska du ha lasergravyr. När du använder lasergravering kommer märkningarna att klara långvarig exponering för kemikalier och ultraviolett ljus. Dessa skyltar finns i många olika storlekar och kan även göras till exakt den storlek du önskar. Dessa paneler är gjorda av rostfritt stål, men standard akrylplast finns också.

Märkskyltar.se har även kabelmärkning. Dessa görs av PURplast istället för den vanliga ABS. PUR-plast är mer hållbar än ABS och mer motståndskraftig mot kemikalier och ultravioletta strålar.

Med deras långa erfarenhet kan du vara säker på att du får produkter med kvalitet i fokus. Kolla därför in Märkskyltar och deras utbud av gravyrer och märkningar.