Stäng
pexels karolina grabowska 4964542

Studsa på en studsmatta i sommar

Den här sommaren verkar inte bli annorlunda utan den kommer vara extremt varm. Med tanke på den nuvarande situationen i världen med pandemin så kommer man inte kunna resa lika fritt. Därför kan det vara bra att införskaffa sig sommar leksakerna redan idag innan det tar slut. Lekute har ett stort sortiment av BERG studsmattor, allt ifrån rund studsmatta till oval studsmatta för barn. Dem har även nedgrävbar studsmatta och olika överdragsskydd från BERG.

Att resa i Sverige kan vara ett alternativt för att det finns flera intressanta destinationer, men eftersom många destinationer i Sverige kan vara begränsade är det inte lätt att hitta intressanta saker. Ett annat sätt att ha en rolig semester och sommarlov är att göra din trädgård till en rolig plats för hela familjen.

Överdragsskydd för din studsmatta

Att ha ett överdragsskydd för studsmattan kan vara väldigt gynnsamt. Inte minst för att minska risk för skador och slitage men har man t.ex. mycket träd i trädgården så skyddar överdragsskyddet studsmattan från att bli täckt av barr och löv. BERGs studsmattor och överdragssksydd är av absolut högsta kvalité och är det varumärket som har varit bäst i test.

Studsmattan populärast på sommaren

Studsmattor är mycket populära bland utomhusleksaker i Sverige. På sommaren ser vi att nästan 50% av tomterna i bostadsområdet är utrustade med studsmattor. Varför har så många studsmattor? Studsmatta ger en bra träning och är ett mycket bra sätt att låta yngre barn och vuxna träna en känsla av balans. För studsmattor är säkerhet av yttersta vikt, så det är mycket viktigt att välja rätt studsmatta. BERG studsmatta håller hög kvalitet, prestanda och säkerhet, vilket gör den till en utmärkt studsmatta för trädgården. Förutom studsmattor så har Lekute ett stort utbud av sparkcyklar och scootrar.