Stäng
greenhouse 1192872 1920

Ät säkert med ett växthus

Allt fler tänker på vad de äter och lägger stort fokus i att maten ska vara bra för naturen och inte blivit besprutad av dåliga kemikalier. Detta är något som kan vara svårt att veta när man köper exempelvis grönsaker och frukt. Därför börjar många nu köpa växthus där de själva kan odla sina grönsaker och vara helt säkra på vad de äter. Men att veta vad man ska ha för växthus och vart man sedan hittar det kan vara svårt. Därför ska du kolla in Norhage.se.

Norhage är ett företag som under många års tid hjälpt hundratals människor med alla olika sorters växthus. De har allt från små träväxthus som du kan ha på baksidan till stora industriväxthus för företag. Detta är för att du som kund ska kunna hitta exakt det växthus som passar dig och din situation bäst.

Växthus i trä

Träväxthusen är ett perfekt alternativ om du vill ha ett snyggt, effektivt och miljövänligt växthus. Huvudramens valv är gjorda av plywood från baltisk björk. Och grunden är gjord av högtrycksbehandlat granträ. Detta ger en innovativ men otraditionell design som du inte hittar på några andra växthus. Exempelvis den lutande designen som gör att all snö glider av taket och tar bort belastning på vintern ger den ett helt unikt utseende. Ett träväxthus är perfekt för det Nordiska klimatet just för att det är gjort av trä och har denna böjda design. De är också bättre för naturen just för de är gjorda av trä och inte metall.

Så vill du börja odla för att vara helt säker på att du inte får i dig en massa dåliga kemikalier. Eller är det för du vill ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Vad det nu än kan vara kommer Norhage hjälpa dig hitta exakt det växthus som passar dig bäst.