Stäng
pots 716579 1920

Gröna växter i mängder

Under 2021 fortsätter gröna växter med stora blad vara populära. Där är aroids och monsteran två favoriter. Och de som även är lättskötta är verkligen i fokus i år. I den lättskötta kategorin kommer kaktusen in. Kaktusar har alltid varit populära men börjar få lite extra fart nu. Och alla dessa växter och massa mer hittar du hos Grönväxtriket.

För dig som vill ha en lättskött växt men som ändå är snygg och modern är kaktus ett självklart val. Här kommer lite fakta och tips för dig som är sugen på att skaffa en kaktus. För det är vissa saker man faktiskt behöver tänka på när man har kaktusar.

En sak är att inte vattna den för ofta. Detta kan göra så kaktusen dör då dom är vana med lite vatten. Det räcker att tillsätta vatten var sjätte till tionde dag och det är bättre att vänta för länge än för kort.

En annan sak är att man ofta köper ganska små kaktusar. Och om du väljer att ha kvar kaktusen i den lilla krukan kommer den inte växa. Men om du planterar om den i en större kruka kan den växa sig mycket större.

Är du ute efter fina gröna växter är Grönväxtriket.se ett självklart val.