Stäng
karsten winegeart Qb7D1xw28Co unsplash

Stockholms bästa hunddagis

Stockholms bästa hunddagis hittar ni på Östermalm, nära flera fina grönområden. Anledningarna till att vi kallar oss själva Stockholms bästa hunddagis är många. Vi erbjuder helt enkelt saker som du inte hittar på något annat hunddagis i Stockholm och det är precis därför du ska välja oss.

Tre olika paket

För att vi ska passa så många som möjligt erbjuder vi våra kunder tre olika paket. Väljer du bronspaketet så är din hund välkommen till oss 2 eller 3 dagar i veckan. Dessutom ingår två promenader och två kloklippningar i månaden.

Om du i stället väljer silverpaketet så ingår allt i bronspaketet men du får lämna din hund hos oss 5 dagar i veckan och kloklippningen sker en gång i veckan. Dessutom ingår det en tandborstning i veckan och en hundtvätt varje månad.

Om du väljer vårt sista paket, guldpaketet, så ingår allt vi nämnt ovan. Det ingår också två pälstrimningar per år för att din hund ska se riktigt fin ut vid speciella tillfällen.

Utbildad personal

För att säkerhetsställa att din hund alltid mår så bra som möjligt är all vår personal utbildad. Det betyder att vi kan genomföra en professionell kloklippning och hundtrimning. Självklart har vi också en lång erfarenhet av att arbeta med hundar i olika raser. När du väljer oss får du mer än bara ett hunddagis. Du får ett koncept som är designat för att din hund ska må så bra som möjligt.

Vilka är vi?

Vi är Stockholms bästa hunddagis och det är inget som vi bara säger. Varje dag gör vi vårt allra bästa för att förtjäna den titeln. Det betyder att vi alltid kommer göra vårt yttersta för att förenkla ditt liv och se till att din hund mår så bra som möjligt. Vi tror verkligen att vi kan erbjuda saker du inte hittar på något annat hunddagis i Stockholm. Varför inte ge oss en chans att bevisa det?