Stäng
claudio schwarz L8iPDE99z9c unsplash 1

Lär dig HLR

HLR är en viktig färdighet att ha i sin arsenal. Du vet aldrig när du kan behöva den. Därför är det viktigt att gå en HLR-kurs som lär dig allt du behöver veta om proceduren. HLR kan användas för att rädda någon som inte andas och inte har någon puls.

HLR (hjärt- och lungräddning) är en livräddande åtgärd som används för att återuppliva en person som inte andas och inte har någon puls. Målet med HLR är att återställa blodflödet till hjärnan och andra vitala organ. HLR kan utföras av vem som helst, oavsett utbildning eller erfarenhet. Allt du behöver är lite kunskap och viljan att hjälpa någon i nöd.

Att veta hur man använder en automatiserad extern defibrillator (AED) är också viktigt. En hjärtstartare är en bärbar apparat som ger en elektrisk stöt till hjärtat för att återställa normal rytm. Det är viktigt att veta hur man använder en AED eftersom det i vissa fall kan vara skillnaden mellan liv och död.

Hos WebbkursHLR kan du gå en HLR utbildning för att lära dig allt du behöver veta för att kunna rädda liv. Där kommer du få en utbildning av en professionell HLR instruktör.