Stäng
pexels jonathan petersson 421759

Skaffa dig en flytbrygga

Har du precis flyttad och har nu lyxen med en egen strand. Då kan det vara trevligt med en brygga för att enkelt kunna ta dig ett dop eller ligga och sola på en vacker sommardag. Att ha en brygga är även perfekt om du har en båt som du vill ha nära till hands. Men vart hittar man då bryggor till bra priser. Jo, de hittar du hos Marinvaror. Marinvaror.se har ett stort sortiment av bryggor och tillbehör till dig som har båt.

En av de sakerna du hittar hos Marinvaror är flytbryggor. Dessa är perfekta som både bad- och båtbrygga vilket gör dem väldigt omtyckta. Flytbryggor fungerar som man hör i namnet, alltså så flyter dem vilket betyder en mycket lättare installation. Och för att det ska bli ännu smidigare så har Marinvaror flytbryggor som inte behövs tas upp ur vattnet på vintern.

Om du då vill använda din brygga som en båtplats är det bara att borra fast en båtring i bryggan. En båtring är det du sedan sätter fast båten i för att den inte ska flyta iväg.

Så ifall du är ute efter en brygga av hög kvalitet som du både kan använda som badplats och båtbrygga ska du kolla in Marinvaror.se.