Stäng
pexels kira schwarz 7708432

Dekorsten i mängder

Ska du lägga en stenväg i din trädgård? Eller kanske bygga en ny mur? Då ska du kolla in Stengrossen.se och deras breda sortiment av stenprodukter. Stengrossen har alla stenar du kan tänka dig. Du hittar allt från prydnadssten och granitpelare till natursten och marmorkross. Deras leveranser sker med lastbil och terrängfordon så att du som kund ska få en så trevlig och smidig shoppingupplevelse som möjligt. Ange vid beställning var du vill att stenarna ska lastas av så kommer leveransen ställas precis där du vill. Du kan också själv åka och hämta stenarna i Herrljunga om det är mer bekvämt för dig.

Med den mängden olika stenar du hittar hos Stengrossen så kan du enkelt skapa din drömträdgård precis som du vill. Exempelvis har de stapelmurar för att enkelt kunna bygga en mur med stora granitblock.

Stengrossen har levererat sten sedan 2008 och lägger stor vikt på dig som kund och att du ska ha den allra bästa möjliga shoppingupplevelse. Exempelvis så kan du enkelt klicka hem precis den stenen du vill ha på nätet för att sedan få din dekorsten levererad till en specifik plats på din tomt.