Stäng
eduardo soares LtZg1g vBT4 unsplash

Truckkort med fokus på säkerhet

Truckkort är något som öppnar många vägar till flera olika arbeten. Därför är det något många privatpersoner väljer att ta själva idag. Många företag erbjuder även truckutbildning till sina anställda. Men om du nu antingen är en privat person som vill få jobb lättare eller ett företag som vill ge dina anställda truckkort ska du ta kontakt med Truckutbildarna. Truckutbildarna har under många år utbildat tusentals människor och hjälpt dem ta truckkort. Alla deras instruktörer har lång erfarenhet och kommer ge dig all den kunskap du behöver för alla olika situationer du kommer hamna i när du kör truck.

Truckutbildarna har utbildningar för många olika truckkort. Till exempel har de för truckkort A och B samt Skylift-utbildningar. Under dessa utbildningar kommer ni såklart få all den information och kunskap ni behöver för att kunna hantera en truck. De lägger även mycket vikt på säkerheten man behöver tänka på när man hanterar truckar och liftar. Detta för att alla på arbetsplatsen ska få en så säker arbetsmiljö som möjligt.

Utbildningarna kan ske antingen i Truckutbildarnas lokaler eller om du har ett företag med många anställda som ska få utbildningen kan dem komma ut till dig.

Söker du truckutbildning i Jönköping så finns det bara ett självklart val och det är Truckutbildarna.