Stäng
jana sabeth oQQEXoG8Oqc unsplash

Fogning är viktigare än du tror

När ett nytt hus byggs är det såklart otroligt viktigt att det byggs av proffs och utan slarv. Det är också viktigt att det blir väl brandsäkrat för allas säkerhet i framtiden. Dåligt skydd mot brand kan leda till stora och alvarliga konsekvenser i framtiden. Därför ska du ta kontakt med Svenska Fog och deras proffs. Svenska Fog har många års branscherfarenhet och arbetat med några av Sveriges största byggföretag med brandtätning. Detta har gett dem en kunskap som du inte kan hitta hos någon annan.

Som sagt är fogning en otroligt viktig del i bygget av ett hus. En av de bästa och vanligaste typerna av fogar är prefabfogningen. Det beror förstås på att de flesta hus som byggs idag är byggda med prefab. Exempelvis måste man foga dörrar och fönster vilket kan göras på lite olika sätt. Men oftast lägger man fog på ena sidan eller båda.

Med kunder som PEAB, Skanska och JSB kan du vara säker på att Svenska Fog and Brand är ett seriöst företag med fokus på kvalitet. Med fasta priser och snabb och punktlig service är dem det självklara valet om du letar efter någon som kan göra en brandskyddsmålning.