Stäng
jason strull KQ0C6WtEGlo unsplash 1

Gör kroppen en tjänst

Väldigt mycket människor har arbeten där dem sitter flera timmar om dagen. Detta gör att det är otroligt viktigt att du sitter på rätt sätt för att din kropp ska må så bra som möjligt. Om du inte sitter riktigt rätt kan det resultera i skador i framtiden. Men då är frågan hur du egentligen ska sitta när du jobbar och vad för andra saker du kan göra för att vara så snäll som möjligt mot din kropp.

Jo det första du kan göra är att börja ställa dig upp och jobba. Detta kan vara förvånansvärt svårt till en början. Därför är det viktigt att man börjar med korta stunder för att vänja kroppen med hur det är att stå och jobba. Det är också bra att ta korta pauser ofta för att gå runt ett varv. Detta kommer få ditt blod att pumpa lite extra vilket i sin tur ger dig energi och det blir lättare att göre det du håller på med.

Men det är också bra att ha en ergonomisk stol och andra ergonomiska hjälpmedel. Detta hittar du hos ErgoComfort. Ergocomfort.se har under många års tid varit Sveriges ledande leverantör inom ergonomiska hjälpmedel och har allt och lite till för att du ska kunna arbeta på ett så bra sätt som möjligt. Med allt från ergonomiska tangentbord till halkskyddsmattor kan du vara säker på att det har precis det du är ute efter.