Stäng
Bilden visar sprayfärger eller sprejfärger. Sprayfärg, målarfärg och snickerifärg finns med NCS kulör och RAL kulör.

Snickerifärg och möbelfärg med NCS och RAL kulör

Snickerifärg och möbelfärg med NCS kulör samt RAL kulör. När du ska måla dina snickerier och möbler. Då vill du se till att du använder färger av hög kvalitet som håller länge.

Det finns några olika märken där ute som erbjuder bra produkter. Det som kan vara bra i sammanhanget är dock att i synnerhet titta närmre på kulörstandarder. Där det vanligaste förekommande är NCS kulör och RAL kulör.

Båda dessa färgstandarder erbjuder oftast fantastiska produkter av färger och dess finns i en mängd olika färger. Du kan säkert hitta en som passar dina behov. Dessutom erbjuder både NCS kulör och RAL kulör. Vilket är ett bra alternativ om du letar efter en hållbar målarfärg som håller i många år framöver.

Hur en NCS kulör samt en RAL kulör är ett smarta val vid målarfärg och snickerifärg

NCS kulör: De praktiska NCS kulörerna är perfekta för dig som vill ha en färg som av en standardiserad kulör. Detta gör att du i framtiden enkelt kan hitta rätt färg när du ska måla eller spraymåla om dina möbler, snickerier eller dina fordon.

RAL kulör: RAL erbjuder ett utbud av färgstandarder för både snickeri och möbelmålning. Standard RAL kulörerna är perfekta för dem som vill använda sig av en färgstandard. Detta betyder att kulörerna i sig går att återskapa genom att man använder en färgmätare vanligen benämnt spektrometer.

När du ska måla dina snickerier och möbler vill du se till att du använder högkvalitativa färger som håller länge. NCS och RAL är två bra företag som erbjuder högkvalitativa produkter i en mängd olika färger. Dessutom erbjuder både NCS kulörer och RAL kulörer, vilket är ett bra alternativ om du letar efter en hållbar färg som håller i många år framöver.