Stäng
todd kent 178j8tJrNlc unsplash

Professionell entreprenadbesiktning

Det är alltid viktigt att få en professionell byggnadsinspektion utförd på en fastighet som du funderar på att köpa. Detta för att säkerställa att det inte finns några större problem med fastigheten som kan orsaka problem längre fram.

En av de viktigaste sakerna som inspektörerna letar efter är strukturella skador. Det kan vara allt från sprickor i väggarna till sättningar. Det är viktigt att se till att det inte finns några strukturella skador eftersom det kan bli mycket dyrt att reparera. En annan sak som inspektörerna letar efter är fukt. Fukt kan orsaka alla möjliga problem, bland annat mögel. Det är viktigt att se till att det inte finns några fuktproblem, eftersom detta också kan bli mycket dyrt att åtgärda.

Det är också viktigt att välja en inspektör som är opartisk. Det innebär att de inte bör ha något egenintresse i den fastighet du köper. De bör också kunna ge en detaljerad rapport om fastighetens skick.

Behöver du en professionell besiktningsbyrå ska du ta kontakt med Besiktningsbyrån och deras proffs. Besiktningsbyrån hjälper dig med allt från entreprenadbesiktning i Stockholm till slutbesiktning Västerås.