Stäng
taylor beach xi0OWUlTfso unsplash

En väska för alla tillfällen

Det finns många olika typer av weekend bags på marknaden i dag. Du kan hitta dem i alla former och storlekar, och de finns i en mängd olika material. Så vad är en weekendväska och varför är de så bra? En weekendväska är i princip en stor tote bag som du kan använda för att ta med dig på korta resor. De är perfekta för att packa allt du behöver för några dagar hemifrån. Dessutom är de väldigt praktiska för att ta med sig extra kläder när du går till gymmet!

Nu när du vet vad en weekendväska är, ska vi prata om några av de saker du bör tänka på när du väljer en. För det första bör du tänka på storleken. Du vill ha något som är tillräckligt stort för att få plats med allt du behöver, men inte så stort att det blir besvärligt att bära. För det andra ska du tänka på materialet. Om du ska använda väskan för resor vill du ha något hållbart som läder eller canvas. Men om du bara ska använda den på gymmet räcker det med ett lättare material som nylon. Slutligen bör du tänka på stilen.

Om du är ute efter stilrena väskor utan stora logotyper ska du kolla in ShowYourTrue och deras stora sortiment av olika sorters väskor. Du hittar allt från datorväskor till träningsväskor i deras sortiment vilket gör dem till det självklara valet om du behöver en väska som funkar för alla tillfällen.