Stäng
pexels magda ehlers 1586951 1

5 pussel för att hålla dig sysselsatt en regnig dag

Det regnar, det öser ner och det finns inget att göra utomhus. Vilken otur! Men oroa dig inte, vi har den perfekta inomhusaktiviteten för dig: pussel! Pussel är ett utmärkt sätt att hålla hjärnan sysselsatt en regnig dag. De är också en rolig familjeaktivitet som kan hjälpa till att hålla alla underhållna. I det här blogginlägget delar vi med oss av fem pussel som kommer att hålla dig sysselsatt en regnig dag.Pussel är ett bra sätt att fördriva tiden på en regnig dag. Det är också en rolig aktivitet som hela familjen kan njuta av. I det här blogginlägget delar vi med oss av fem pussel som kommer att hålla dig sysselsatt under en regnig dag.

Så nästa gång det regnar, låt inte vädret förstöra dina planer. Håll dig påi soffan och arbeta med ett av dessa pussel. Du kommer att bli glad att du gjorde det!

Det första pusslet kallas ”Spiralpusslet” Syftet med detta pussel är att få bollen från startpunkten till målpunkten. Haken är att du bara kan flytta bollen medurs. Det här pusslet är säkert för alla åldrar och är ett utmärkt sätt att få familjen att delta.

Det andra pusslet heter ”Tower of Hanoi” och är lite mer utmanande än det första. Syftet med det här pusslet är att flytta alla skivor från en pinne till en annan. Du kan bara flytta en skiva åt gången och du kan inte flytta en skiva åt gången. Det här pusslet är perfekt för åldrar från åtta år och uppåt.

Det tredje pusslet heter ”Sliding Puzzle” och är ett annat bra pussel för hela familjen. Syftet med detta pussel är att flytta runt bitarna tills alla bitar är i rätt ordning. Det här pusslet kan vara knepigt, men det är väldigt roligt.

Det fjärdeheter ”Maze Puzzle” och är perfekt för dem som älskar utmaningar. Syftet med detta pussel är att hitta vägen genom labyrinten utan att träffa några väggar. Detta pussel är perfekt för åldrar från tio år och uppåt.

Det femte och sista pusslet heter ”Memory Puzzle” och är ett utmärkt spel för hela familjen. Syftet medpusslet går ut på att hitta alla kortpar. Det här barnpussel är perfekt för åldrar från sex år och uppåt.

Vi hoppas att du tycker om dessa pussel och att de hjälper dig att hålla dig sysselsatt en regnig dag! Håll dig säker och torr inne och ha kul!