Stäng
conscious design 893qZckG6I4 unsplash

Historien bakom yoga

Yoga är en träningsform som har funnits i århundraden. Den sägs ha sitt ursprung i Indien och är nu populär över hela världen. Yoga är känd för sina många hälsofördelar, bland annat förbättrad flexibilitet, styrka och kardiovaskulär hälsa. Nu kan du även göra yoga online med kurser vilket underlättar för väldigt många.

Yoga använder kontrollerade rörelser och andning för att förbättra din fysiska och mentala hälsa. Yoga kan utföras med hjälp av din kroppsvikt, med hjälp av rekvisita som yogablock eller remmar, eller i en uppvärmd studio. Det finns många olika typer av yoga, men alla stilar har samma mål att förbättra ditt allmänna välbefinnande.

Fördelarna med yoga är väldokumenterade. Yoga kan bidra till att förbättra din flexibilitet, styrka och hållning. Den kan också bidra till att minska stress, ångest och depression. Yoga har till och med visat sig förbättra hjärthälsan! Om du letar efter ett sätt att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande finns det ingen tvekan om att yoga är ett utmärkt alternativ.

Är du ute efter yoga i Stockholm ska du kolla in Egentid och deras kurser. Egentid har kurser både online och på plats för dig som vill testa på gravidyoga eller pilates gravid. Alla deras kursledare har lång erfarenhet och en otrolig kunskap och kompetens vilket är något du direkt känner av när du går någon av deras kurser.