Stäng
pexels ali pazani 2613260

Vad är en Profhilo Behandling?

Profhilo är en innovativ behandling och en av de nyaste teknikerna inom skönhet. Den är utformad för att återskapa huden på ett naturligt sätt genom att fylla i fina linjer och rynkor, återfukta huden och ge den en mer ungdomlig och frisk känsla. Men vad är Profhilo behandling och hur fungerar det? Låt oss ta en titt på denna nya teknik och vad den kan göra för din hud.

Profhilo är en injektionsbehandling där hyaluronsyra injiceras djupt in i huden, precis mellan hudlagrena. Denna naturliga substans som finns i huden fungerar för att återfukta huden och fungera som en kudde mellan cellerna. Tidigare användes denna teknik mest som en fillerteknik för att fylla i rynkor, men nu används den för att förbättra hudens struktur och spänstighet, vilket är särskilt effektivt för att behandla slapphet i huden som kan uppkomma med åldern.

En behandling med Profhilo tar c:a 20 minuter per område och vanligtvis behöver du bara 5 injektioner per område. Behandlingen ger minimal obehag, men kan orsaka en liten förlamning i området som behandlas, men som försvinner efter några timmar. För att uppnå ett optimalt resultat brukar man genomföra två behandlingar med en månads mellanrum.

Profhilo har många fördelar, och en av dem är att den fungerar som ett naturligt sätt att förbättra huden. Eftersom det injicerade ämnet är baserat på kroppens egen hyaluronsyra, behöver du inte oroa dig för allergiska reaktioner eller oväntade biverkningar. Dessutom är behandlingen snabb och enkel, och oftast omedelbart resultat efteråt.

Profhilo behandling är en innovativ teknik som har revolutionerat skönhetsbranschen genom att ge folk en naturlig och säker lösning för att återfå hudens ungdomliga struktur och spänstighet. Med minimalt obehag, snabba resultat och inga oroligheter om biverkningar är behandlingen idealisk för alla som vill ha snabbt och effektivt resultat. Så om du vill ha en behandling som kommer att förvandla din hud, kan Profhilo vara lösningen du har letat efter.