Stäng
Attefallshus som extra boende och friggebodar, redskapsbodar samt förråd från vibostugan.se
Attefallshus som extra boende och friggebodar, redskapsbodar samt förråd från vibostugan.se

Utöka dina bostadsytor enkelt med ett Attefallshus

Så här kan du enkelt utöka dina bostadsytor med ett Attefallshus och ge dig eller din familj mer yta på ett enkelt sätt. Ett Attefallshus kan ha många användningsområden. Du kan använda det som gästhus, bastu, vinterträdgård, hemmakontor, hemmastudio för musik, konstnärsstudio eller som ett förrådsrum.

Många Attefallshus går att modifiera så att du kan montera en extra ytterdörr. på så sätt kan du möjliggöra för ytterligare förvaringsutrymme. Detta kan dock vara lite onödigt då det enkelt går att lösa med att komplettera Attefallshuset med en redskapsbod, förråd eller till och med en friggebod. Exakt vad som du får placera ut på din tom kan du läsa hos just din kommun.

Bygga till huset eller bygga ett smidigt Attefallshus på tomten?

Det finns många anledningar till varför det är mer idealiskt att bygga ett Attefallshus än att bygga till huset. Ett tillbygge av ett hus kräver att en hel del ifrån dig och det kostar mycket pengar för en relativt liten yta. Det beror även på hur du tänker använda din nybyggnation.

I vissa fall är det en lösning för att komplettera huset med ett extra rum när familjen växer. Då är en ombyggnation ett bättre alternativ. Men är det bara för att skapa mer utrymme i huset för hemma- kontor eller gym med spaavdelning. Då kan det många gånger löna sig bättre att få detta som en fristående lösning.

Skapa större ytor enkelt till dig och din familj

Ett Attefallshus ger dig det där extra utrymmet som ofta är välbehövligt och du kan använda detta för en mängd olika ändamål. Oavsett om du letar efter ett gästhus, eller ett hemmakontor samt helt enkelt skapa det där extra välbehövliga förvaringsutrymmet. Då kommer ett Attefallshus från exempelvis vibostugan.se garanterat att uppfylla dina behov.

Det finns ett brett utbud av både Attefallshus och fristående hus som är perfekta att använda som gästhus, hemmakontor eller förvaringsutrymmen. Friggebodar och redskapsbodar eller förrådsbodar kan även det hjälpa dig att skapa bättre ordning och få mer plats i huset. Det är oftast alla saker som inte används, som kan göra att boendet kan kännas lite trångbott.