Stäng
pexels ksenia chernaya 5691604

Måla med en roller: Tips och tricks för att få jobbet gjort på rätt sätt

När du målar med en roller är det viktigt att tänka på några saker. För det första ska du se till att ytan du målar är slät och jämn. På så sätt kan du se till att färgen går jämnt på utan att det uppstår några stötar eller klumpar. Du kan göra detta genom att använda slippapper för att grovgöra ytan innan du börjar måla. Avsluta sedan arbetet genom att applicera silikonfog längs lister och kanter i rummet. Detta ger dig en professionell finish och förhindrar att färgen flagnar eller spricker.

Ett annat viktigt tips när du målar med rollers är att använda en förlängningsstång. Detta hjälper dig att nå höga platser utan att behöva använda en stege. Det är bara att fästa rollern på förlängningsstången och börja måla. När du är klar tar du helt enkelt loss rollern och lägger undan den.

Slutligen ska du alltid rengöra din roller efter varje användning. Detta förhindrar att färg ansamlas och ser till att den håller i många år framöver. Skölj helt enkelt av den med vatten och förvara den på ett torrt ställe. Med dessa tips i åtanke är det enkelt och roligt att måla med en roller! Så sätt igång idag och se hur snabbt du kan förvandla ditt utrymme.

Du hittar allt du behöver för ditt projekt på Paintpro.se.