Stäng
hannah busing U k6XLlml1I unsplash

Kan man köpa en koskinnsmatta med gott samvete?

När det gäller heminredning finns det många alternativ att välja mellan. Något du kanske vill fundera lite extra på är var du ska köpa dina skinn-produkter ifrån. Köp inte din nya koskinnsmatta utan efterforskning.

Tänk på att handla ifrån företag som noga valt ut sin leverantör av material. Det kommer alltid finnas skinn över ifrån matindustrin och det ska man såklart ta vara på men det finns bättre och sämre val.

Ett företag som man kan handla hos med gott samvete är naturescollection.se. De använder sig bara av material som annars hade blivit kasserat när de gör sina kläder eller möbler. De ställer höga krav på sina leverantörer och följer också upp och inspekterar så djuren är välmående och blir korrekt omhändertagna.

Företaget står för hållbarhet och kvalité. För naturescollection är det viktigt att biprodukterna av matindustrin tas tillvara på och de poängterar att skinn och päls är nedbrytbara material. På så vis är det bättre för miljön än till exempel syntetiskt läder.

Du kan se deras sortiment här. Det finns allt från kläder till möbler och inredningsdetaljer. Allt noga utvalt för att spegla deras värderingar. Här kan du också handla med gott samvete.

Tack för att du läste!