Stäng
pexels helena lopes 1996337

Hästtillbehör och hästtäcken för din häst

Den kalla vintern är en tuff tid för hästar. De måste vara på en varm plats, ha mycket hö och ha sitt vatten tillgängligt. Ett hästtäcke kan ge värme och skydd mot kylan.

Hästtäcken är inte bara för utställning. De kan ge värme och skydd mot kylan. När det blir kallare ska hästarna vara på en varm plats med mycket hö och vatten tillgängligt för dem. Du hittar ett stort utbud av hästtäcken och utrustning för din häst hos Mantorps Travshop

Bästa hästtäcken för kallt väder

Hästtäcken är ett utmärkt sätt att hålla din häst varm under de kalla vintermånaderna.

De bästa hästtäckena för kallt väder beror på klimatet där du bor. Om du till exempel bor i en mer tempererad region kanske du vill investera i en lätt filt som andas och lätt att ta på och av. Om du bor i ett område som vanligtvis är kallare, så skulle det vara bättre för din häst att ha ett tungt täcke med extra skydd runt axlar och nacke.

Hästutrustning och tillbehör du behöver

Hästutrustning och tillbehör är nödvändiga för hästägare. De kan hjälpa till med säkerheten, komforten och träningen av hästen.

Den mest populära utrustningen som en hästägare behöver är en sadel, träns, hovplock, täcke och tyglar. En sadel används för att hjälpa till att kontrollera hästen när den rider den. Ett träns används för att fästa tyglarna på hästens huvud. Hovhakar används för att rensa ut smuts mellan deras hovar. Täcken skyddar hästar från kallt väder och regn. Slutligen, tyglar är vad du använder för att kontrollera din häst när du rider eller kör runt den i en vagn eller vagn.