Stäng
pexels pixabay 210019

Kalmars bästa däck- och bilservicecenter

Letar du efter ett pålitlig bilservice i Kalmar? Sök inte längre! På Kalmar Tyre & Auto Centre har vi specialiserat oss på att erbjuda förstklassiga däckbyten och bilservice till våra kunder. Vi har kompetensen och expertisen för att få ditt fordon att fungera som nytt igen på nolltid. Fortsätt läsa för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Våra tjänster

På Kalmar Tyre & Auto Centre erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för alla bilmärken och modeller. Från däckbyte till oljebyte, reparationer av fjädring, bromsservice, avgassystem, diagnostik och reparationer av motorer, service och reparationer av växellådor – listan kan göras lång! Vi erbjuder också en kostnadsfri hämtnings- och leveransservice för ökad bekvämlighet.

Vårt team

Vårt team på Kalmar Tyre & Auto Centre består av högt kvalificerade tekniker med många års erfarenhet i branschen. Våra experter brinner för bilteknik och strävar efter att ge kundservice av högsta möjliga kvalitet. Vi förstår att det är viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna inom bilreparationer för att se till att ditt fordon fungerar smidigt i många år framöver. Därför använder vi endast de senaste verktygen och teknikerna när vi arbetar med ditt fordon.

Kostnadsbesparingar

Vi anser att alla ska ha tillgång till biltjänster av hög kvalitet utan att bryta sin budget. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster så att du kan vara trygg i vetskapen om att du får mest valuta för pengarna när du väljer oss. Dessutom kan våra erfarna tekniker snabbt diagnostisera problem med ditt fordon så att du kan undvika kostsamma reparationer på vägen.

På Kalmar Tyre & Auto Centre erbjuder vi oslagbara däckbyten och biltjänster för alla bilmärken och bilmodeller till konkurrenskraftiga priser. Med vårt skickliga team av tekniker som endast använder de senaste verktygen och teknikerna kan du lita på att vi snabbt och effektivt får ditt fordon att fungera som nytt igen. Ta kontakt idag för att få veta mer om hur våra tjänster kan hjälpa till att hålla din bil igång smidigt i många år framöver!