Stäng
Roliga muggar med roliga tryck samt praktiska emaljmuggar
Roliga muggar med roliga tryck samt praktiska emaljmuggar

Hållbara och roliga emaljmuggar

Nu kan du välja hållbara roliga muggar med snygga och praktiska emaljmuggar med roligt tryck. Det finns många förslag att välja på bland trycken som garanterat kommer göra mottagaren både glad och varm i hjärtat. Du kan samtidigt passa på att köpa en ”världens bästa pappa mugg” eller en ”världens bästa mamma mugg” till en kommande farsdag eller morsdag.

Att ge en mugg i present är alltid en bra idé.

De är funktionella, vanligtvis billiga och kan anpassas för att göra dem ännu mer speciella. Att skapa en egen mugg att ge i present är inte bara enkelt, utan ger dig också möjlighet att vara kreativ och ha roligt med designen. Du kan även köpa en rolig mugg till jobbet, som passar för ditt jobb eller dina arbetsuppgifter. Där ni ger varandra olika muggar som motsvarar den jobbpersonlighet som du har på ditt arbete.

4 smarta tips på hur du kan skapa din egna personliga och roliga mugg

 1. Välj ut din mugg klokt, ska det vara en keramik mugg eller en emaljmugg
  Alla muggar är inte skapade lika. När du väljer en mugg att designa vill du se till att den är gjord av högkvalitativt material. Det sista du vill är att din gåva lätt går sönder eller bleknar i diskmaskinen. Ett annat viktigt övervägande är muggens storlek. Du vill se till att den är tillräckligt stor för att rymma en anständig mängd vätska, men inte så stor att den blir besvärlig att dricka ur.
 2. Var kreativ med designen och välj något som är personligt och trevlig
  När du väl har valt den perfekta muggen är det dags att bli kreativ med designen! Om du ger muggen i present på någons födelsedag kan du överväga att lägga till deras namn och födelsedatum någonstans på muggen. Om du ger muggen i julklapp kan du lägga till en festlig design eller ett julbudskap. Du kan till och med lägga till ett roligt internt skämt som bara ni två förstår. Det finns inga gränser när det gäller att utforma din mugg, se bara till att du har roligt med det.
 3. Lägg till din personliga touch, med ett eget budskap, för bästa effekten
  När du har designat din mugg är det dags att lägga till din personliga touch. Det kan vara något så enkelt som att slå in muggen i cellofan och lägga till en rosett. Om du känner dig extra ambitiös kan du baka några kakor eller brownies och lägga dem i presentförpackningen tillsammans med muggen. Vad du än gör, se bara till att din personliga touch återspeglar hur omtänksam din gåva är.
 4. Gör den unik med att skapa egen grafik eller text
  Det bästa med att göra en egen mugg är att ingen mugg någonsin kommer att vara exakt likadan! Så låt kreativiteten flöda, det är trots allt det som gör hemgjorda gåvor så speciella. Genom att följa dessa enkla steg kan du skapa en unik mugg som garanterat kommer att få vem som helst att le. Och vem vet? Med lite övning kan du till och med bli känd som ”roliga-muggar- mästaren” bland dina vänner och din familj!

Muggar är utmärkta gåvor eftersom de är både praktiska och personliga. Genom att följa de här enkla stegen kan du enkelt skapa din egen unika och minnesvärda mugg att ge bort i present. Se bara till att du väljer högkvalitativa material, är kreativ med designen, lägger till din personliga touch och viktigast av allt, ha roligt med skapandet av dina roliga muggar.