Stäng
LED-skyltar som ersätter neonskyltar - Företagsskyltar och kontorsskyltar som vägleder dina besökare
LED-skyltar som ersätter neonskyltar – Företagsskyltar och kontorsskyltar som vägleder dina besökare

En introduktion till material och färger som används i skyltar

En skyltexepert arbetar med ett brett spektrum av material vid tillverkning av skyltar. Allt som oftast rör detta sig om aluminium, akryl och PVC bland det vanligaste materialen.

Det finns också en möjlighet att göra speciallösningar med rostfritt stål, koppar, laminat samt fler till dina fasadskyltar. Inget jobb brukar vara för svårt för en skyltexpert med bra erfarenhet som exempelvis skyltkoncept.se.

Vill du ersätta en neonskylt eller komplettera denna med en modernare skylt, som en LED-skylt. Då kan dem hjälpa dig att föra samman dessa så att dina skyltar harmonierar bra ihop.

Foliering för att skapa ett snyggare fönster ut mot dina kunder

En skyltexpert använder sig av kunniga folie leverantörer för att hitta rätt färger och material. En foliedekor ska även hålla länge och inte blekas med tiden, spricka eller skadas av fönstertvättning och annat. Att montera en folie till ett skyltfönster är oftast inte det lättaste att utföra själv. Det krävs en expertis för att få detta jämt och snyggt.

När du väljer foliedekor och annan skyltning, tänk på att matcha färgerna bra

Ibland går det inte att hitta den perfekta färgmatchningen hos en standardleverantör. Därför har en erfaren skyltexpert kännedom om marknaden och kan lättare ta fram ett material, specialfärg till en skylt eller en foliedekor som passar ditt företags grafiska profil på bästa sätt.

Samarbetar du med en grafisk byrå för att ta fram ditt företags profil så kan du be om att få den grafiska profilen utskriven. Där finns alla färgnummer som din skyltexpert sedan kan matcha till dina fasadskyltar, pylonskyltar eller kontorsskyltar och företagsskyltar.

Varför du bör välja en LED-skylt eller ledbelysning i dina fasadskyltar

När det gäller belysning används det idag allt oftare ledbelysning, av högsta kvalitet i LED-skyltarna. Men vissa lösningar kräver andra alternativ, t.ex. LED-slangar (liknande neon), glasneon eller någon av de specialiserade ljuskällor och armaturer som finns tillgängliga. Så oavsett vad dina skyltbehov så kan en skyltexpert hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.