Stäng
Bilden visar en bil på en biltransport. Biltransporter sker oftast med en släpvagn med ramp eller med löstagbara uppkörinngsramper.

Användning av släpvagn med ramp för biltransporter

Nu kan du enkelt hitta det bästa sättet att flytta ditt fordon med en släpvagn med ramp anpassad för din biltransport. Att flytta fordon från en plats till en annan kan vara en stor uppgift. Du vill se till att ditt fordon är säkert och tryggt under flytten och det gör du enkelt med en biltransport.

Därför är transport med en fordonstransport den perfekta lösningen för att se till att din bil, båt eller motorcykel anländer i oskadat skick till sin destination. Nu kan du enkelt lära dig lite mer om hur transporter med fordonstransporter kan ske.

Hur transporter med släpvagnar enkelt kan utföras

Transporter med en släpvagn är ett system för att överföra ditt fordon från en plats till en annan med hjälp en släpvagn eller flakvagn. Det finns multisläp som är särskilt utformade för att transportera fordon.

Detta kan vara allt från olika bilar, båtar, motorcyklar med mera. Det finns exempelvis båt trailer, biltransport, mc släp samt olika typer av maskinsläp bland det breda utbudet av släpvagnar.

Släpvagnarna finns i en mängd olika storlekar och konfigurationer, bland annat flakvagnar, släpvagnar med ramp, multisläp med flera däck med mera. Beroende på fordonets storlek kan du välja den bästa släpvagnstypen för uppgiften.

Bättre säkerhetsfunktioner när du väljer släp av högsta kvalitet

När du transporterar ett fordon med hjälp av ett släp då är säkerheten alltid en prioritet. Släpvagnarna av hög kvalitet är utrustade med rätt sorts säkerhetsfunktioner. Både för att angöra lasten samt även för släpets totala funktion.

Vid fordonstransporter som med en mc släp eller biltransporter, då behöver du bästa möjliga säkerhet. Det är alltid av största vikt att fordonet och all last står still under dina transporter. Välj därför ett släp med bra fästpunkter.

Det är även bra om släpvagnen har en halkskyddad yta eller ett raster, så att ditt fordon står stadigt på plats under transporten. Om du transporterar en mindre båt eller motorcykel då kan du många gånger använda ett flakvagn med ramp.

Har du en något större båt då kommer du dra fördelar av att använda en båttrailer istället. Det är oftast enklare att vinscha upp och hantera båten på så sätt.

Välj en leverantör som har ett brett utbud av släp med ramp och flakvagnar

De erbjuder ett brett urval av släpvagnstyper för alla storlekar och typer av fordon som du behöver transportera. Detta inkluderar flakvagnar, släpvagnar med ramp, multisläp och olika maskinsläp.

Vissa av dessa har oftast flera däck som avlastar hjulparen och medför att du kan lasta på ett tillförlitligt sätt. På så sätt kan du se till att ditt fordon lastas säkert på släpvagnen innan avfärd.

Transporter med släpvagnar av högsta kvalitet

Att transportera fordon från en plats till en annan kräver särskild omsorg och uppmärksamhet. Särskilt när det rör sig om värdefulla föremål som bilar eller båtar. Därför är transporttjänster med flera släpvagnar viktiga för att se till att din bil eller båt anländer i perfekt skick till destinationen.