Stäng
pexels yan krukau 6816428

Allt du behöver veta om volymfransar

Är du trött på att applicera mascara varje morgon för att få de perfekta fransarna? Då kan volymfransar vara lösningen du har letat efter! I den här artikeln ska vi svara på alla dina frågor om volymfransar, så att du kan ta ett informerat beslut om det är rätt val för dig. Läs vidare för att lära dig mer om detta populära skönhetsingrepp.

Vad är volymfransar?

Volymfransar är ett skönhetsingrepp som är utformat för att skapa en mjuk, naturlig look för dina fransar. Detta görs genom att en utbildad tekniker applicerar flera tunna fransar på varje naturlig frans. Detta ger illusionen av en svärm av fransar istället för enskilda fransar som kan vara svårt att arbeta med när det gäller mascara eller falska fransar.

Hur appliceras volymfransar?

Vid applicering av volymfransar börjar teknikern med att rengöra ögonområdet för att undvika irritation eller infektion. Sedan mäts ögat för att bestämma längden och tjockleken på fransarna som kommer att användas. Fransarna appliceras sedan en i taget med hjälp av ett speciellt lim. En full applicering tar vanligtvis cirka två timmar.

Vad är skillnaden mellan volymfransar och vanliga fransförlängningar?

Vanliga fransförlängningar använder sig av enstaka fransar som appliceras på varje frans, medan volymfransar använder flera tunna fransar på varje naturlig frans. Detta ger en mycket bättre look än vanliga fransförlängningar.

Volymfransar kan verkligen ge dig den looken du alltid velat ha. Men som med alla kosmetiska ingrepp är det viktigt att försäkra sig om att du utför den på en välrenommerad salong och att du är medveten om underhållskraven. Med rätt vård kommer dina volymfransar att förbli fina i flera veckor, vilket gör att du kan vakna upp vackert varje morgon, förberedd för en hektisk dag framför dig. Så kolla in Julash och deras volymfransar idag!