Stäng
umit yildirim Ass0DusYDk4 unsplash 1

Snåla inte på kvalitén när det kommer till industriförnödenheter

När det gäller industriella förnödenheter är kvalitet självklart otroligt viktigt. Men vad är egentligen de olika industriförnödenheterna? Vad är till exempel peek plast- och gummipackningar? I den här artikeln kommer vi att diskutera dessa två typer av industriförnödenheter på djupet och förklara varför de är så viktiga för företag. Håll dig uppdaterad!

Peek-plast är en högpresterande teknisk termoplast. Den är halvkristallin och har utmärkta mekaniska och kemiska beständighetsegenskaper. Peek-plast används i många olika branscher, bland annat inom fordons-, flyg- och medicinteknik.

Gummipackningar är tätningar som används för att förhindra läckage mellan två ytor. De tillverkas av en mängd olika material, bland annat gummi, metall och kompositmaterial. Gummipackningar används ofta i VVS- och fordonsapplikationer.

Då är bara frågan vart du hitta dessa industriförnödenheter någonstans? Jo det gör du hos Jila. Jila.se har under många år erbjudit ett utbud av noga utvalda industriförnödenheter som uppfyller deras höga krav på kvalitet. Detta gör att du kan känna dig säker på vilken hög kvalitet deras produkter håller. Så om du är ute efter en gummitätning eller l-profiler vet du vem du ska kontakta.