Stäng
Heminredning med Rowico, Chique antique samt det senaste från Venture Design
Heminredning med Rowico, Chique antique samt det senaste från Venture Design

Så här kan du investera i hållbar inredning

Skapa en hållbar inredning och en personlig stil med Venture design, Chic antique eller Rowico. Börjar du med dessa enkla val som något av en inredningskompass. På så kommer du kunna inreda ett hem som är mer personligt och passar din stil.

På köpet får du även ett hem som du själv tycker om, och kommer att tycka om att vistas i. Efter en lång dag på jobbet finns det inget bättre än att komma hem till ett utrymme som känns som ditt alldeles egna. En plats där du kan koppla av och ladda upp dig själv med ny och fräsch energi.

Skapa ditt drömhem enkelt genom att välja en inredning som tilltalar dig

Ibland är det svårt att veta var man ska börja när det gäller att skapa det perfekta utrymmet. Det brukar oftast var lite enklare om du gör en liten moodboard med dina favoritmöbler eller inredning.

På denna kan du placera ut lite favoritfärger och välja möbelserier som du tycker om. Du kan med fördel inspireras av just Rowico, Chique antique och Venture design och se om denna inredning är något som passar in hemma hos dig.

Behöver du lite mer inspiration så kan du hitta den hos exempelvis livingdecor.se. Dem har specialiserat sig på att hjälpa sina kunder att skapa personliga utrymmen som de inte kan vänta med att komma hem till.

Vare sig du är ute efter en komplett inredningen till ett nytt boende eller bara några nya möbler och accessoarer så kommer du hitta bra inspiration där.

Inred med hållbara möbler av högsta kvalitet

När du väljer möbler och inredning så välj en leverantör som endast arbetar med ledande leverantörer inom branschen. På så sätt kan du säkerställa att du får produkter av bästa kvalitet till rätt pris. Med ett stort hållbarhetsfokus så är alla möbler byggda för att hålla i flera generationer framöver.