Stäng
magic mind U3d3L e1ux8 unsplash

Nootropics med Chaga och Reishi

Nootropics blir alltmer populära i takt med att människor lär sig om deras fördelar. Dessa kosttillskott kan förbättra ditt fokus, minne och din totala kognitiva funktion. Men vad är nootropics och hur fungerar de?

Nootropics är en typ av kosttillskott som är utformade för att förbättra din kognitiva funktion. Dessa kosttillskott kan hjälpa dig att fokusera bättre, komma ihåg information mer effektivt och tänka klarare. Nootropics kallas ibland för smarta eftersom de kan förbättra din mentala prestation. Det finns många olika typer av nootropics på marknaden, och alla är tillverkade med olika växtbaserade ingredienser.

En av de mest populära nootropiska medlen är ginkgo biloba. Denna ört används traditionellt i kinesisk medicin för att behandla minnesproblem och förbättra cirkulationen. Ginkgo biloba-extrakt tas ofta som ett tillskott för att förbättra den kognitiva funktionen. Denna ört fungerar genom att öka blodflödet till hjärnan och förbättra syresättningen av vävnaden.

Hos Vitamin Arc hittar du ett flertal olika Nootropics som är gjorda med allt från Reishi svamp till Chaga svamp. Alla deras produkter är ekologiska för att du alltid ska få helt naturliga produkter.