Stäng
pexels pixabay 276517

Inomhuslösningar för cykelparkering: Svenska Cykelrum

Cyklar blir alltmer populära som transportmedel, och med det kommer behovet av bättre förvaringslösningar. Svenska Cykelrum erbjuder en mängd olika produkter och helhetslösningar som skapar mer utrymme och ordning i både befintliga lokaler och nybyggnationer.

Cykelparkering är inte bara ett bekvämt sätt att förvara din cykel, utan också ett steg mot minskade bränsleutsläpp. Svenska Cykelrums produkter och lösningar skapar mer utrymme och ordning i både befintliga lokaler och nya byggnader, vilket gör det lättare för människor att cykla till jobbet. Med fler som cyklar till jobbet kan vi ytterligare minska vårt beroende av fossila bränslen och därmed minska vårt koldioxidavtryck.

Hur många cyklar till jobbet varje dag?

Enligt de senaste siffrorna från Cykelförbundet cyklar 4,5 miljoner människor till jobbet varje dag i Sverige. Det är hela 56 procent av befolkningen! Det är uppenbart att det finns en stor potential för Svenska Cykelrums produkter och lösningar när det gäller att förbättra cykelparkeringen i lägenheter i städerna.

Vilket land cyklar mest i världen?

Nederländerna är det land som cyklar mest i förhållande till sin befolkning. I Nederländerna cyklar nästan 60 procent av befolkningen till jobbet varje dag, jämfört med 56 procent i Sverige.

Förbättra cykelparkeringen i hela Sverige

Tvåvånings cykelställ är några av våra de mest populära produkterna, eftersom de maximerar utrymmeseffektiviteten samtidigt som de ger en säker plats att förvara din cykel på. Med en genomtänkt lösning från Svenska Cykelrum kan du öka utrymmet i ditt cykelrum med upp till 100%!