Stäng
pexels pixabay 235554

Hur du undviker ont i ryggen och ömma muskler med en golvstol

Som småbarnsförälder befinner du dig ofta på golvet med ditt barn. Vare sig det handlar om att spela spel, läsa böcker eller bara mysa. Det är lätt att man sjunker ihop och får ont i ryggen, nacken och axlarna av att vara i samma position så länge. Men skulle det inte vara trevligt att kunna sitta bekvämt på golvet utan att behöva oroa sig för dessa smärtor? Svaret är ja! Och det finns en enkel lösning som inte kräver dyra möbler eller komplicerad montering – en golvstol från Floorfred.

Vad är en golvstol?

En golvstol är precis vad det låter som – en stol som sitter direkt på golvet i stället för att ha ben. Den kan komma i alla möjliga former och storlekar, från små sittpåsar till vadderade stolar med armstöd. Golvstolar är utformade för att vara bekväma och stabila nog för både vuxna och barn – men lätta och bärbara nog för att lätt kunna flyttas runt när det behövs. De ger stöd för ryggen så att du kan sitta bekvämt utan att luta dig bakåt eller bli trött efter några minuter. Dessutom finns de i alla möjliga färger och mönster, vilket gör dem till fantastiska pjäser för alla rum i ditt hus!

Fördelar med en golvstol

Golvstolar har många fördelar utöver komfort. För det första är de mycket billigare än traditionella stolar eftersom de inte behöver ben eller annan hårdvara som ökar kostnaderna. De tar också mindre plats vilket gör dem perfekta för hem där utrymmet är begränsat. Dessutom är de mycket lätta så att de lätt kan flyttas runt när det behövs – perfekt om du vill ta med dig stolen in i ett annat rum eller till och med utomhus! Slutligen är de bra för hållningen eftersom de ger stöd samtidigt som de låter dig sitta i rätt vinkel så att du inte belastar dina ryggmuskler eller din ryggrad med tiden.

En ergonomisk golvstol är den perfekta lösningen om du tycker att du tillbringar för mycket tid med att sitta på golvet med ditt lilla barn men fruktar de oundvikliga värkarna efteråt! Dessa stolar ger inte bara bekvämt stöd för vuxna kroppar, utan de finns också i roliga färger och mönster som lyser upp vilket vardagsrum som helst. Eftersom de flesta modellerna är ganska lätta och prisvärda behöver du dessutom inte bryta banken genom att köpa flera stolar vid behov! Så nästa gång du sitter på golvet med ditt barn glöm inte bort att lägga till lite extra komfort med en golvstol – din kropp kommer att tacka dig senare!