Stäng
Fårskinn lockigt som passar bra som fårskinnsfäll i pulka, barnvagn och barnrum
Fårskinn lockigt som passar bra som fårskinnsfäll i pulka, barnvagn och barnrum

Fördelar med att använda ett lockigt fårskinn i vinter

Fårskinn som är lockigt passar bra som fårskinnsfäll i pulka, barnvagn och barnrum. Fårskinn har använts genom tiderna för att ge en barriär mot kyla men även för dess värmande funktioner. Att det funnits minst ett fårskinn på kalla pinnstolar eller på kökssoffan råder det nog ingen tvekan om. Idag ser vi mest fårskinnsfällar som sköna underlag i en barnvagn eller i pulkor.

Det är dock en stor fördel att använda dessa hemma vid din favoritfåtölj. Idag finns det till och med en skön fårskinnsfåtölj så att du kan få en varm och skön plats koppla av på i ditt hem.

Fårskinn är mjukt och varmt, därav väldigt mångsidigt

Det är inte bara en nordisk grej. Det är nästan en självklarhet runt om i världen. Fårskinn är varmt och inbjudande, och det ger en känsla av förhöjd lyx till alla utrymmen. Välj mellan klassiska fårskinnsmattor och prydnadskuddar och mer moderna fårskinnsöverkast och pälskuddar.

Det finns ett brett utbud av färger och stilar som passar i princip alla hem. Passa på att mysa till ditt hem lite extra med varma och sköna fårskinnsfällar.

Olika kreativa sätt att använda ett fårskinn i hemmet

  1. Använd fårskinn som en matta. Placera den framför en öppen spis eller vid foten av en säng för en mysig känsla. Eller försök att lägga flera fårskinnsmattor i lager för att få en strukturerad känsla. Du kan också använda fårskinn för att klä hyllor eller lådor. Ge ditt hem en rustik känsla genom att använda fårskinn i stället för traditionella tygfoder.
  2. Använd fårskinn i din klädsel. Klä stolar, soffor eller till och med sänggavlar med fårskinn för att få en lyxig look och känsla. Du kan också använda fårskinn som accentkuddar eller överkast.
  3. Tillbehör med fårskinn. Köp eller gör egna fårskinnstofflor, mössor, handskar eller halsdukar av fårskinn för dig själv eller som gåvor. Du kan också använda mindre bitar av fårskinn för att göra nyckelringar, smycken eller andra prydnadsföremål.
  4. Var kreativ med färger och mönster. Fårskinn finns i många olika färger och mönster, så du kan hitta det perfekta som matchar stilen i ditt hem. Klassiska neutrala färger som vitt och grädde passar bra till vilken inredning som helst, medan ljusare färger som rosa och blått ger en färgklick. Du kan också hitta mönstrade fårskinn som chevron- eller leopardmönster. Oavsett vilken stil du har finns det ett säkerligen ett fårskinn för dig.

Fårskinn är ett mångsidigt material som kan användas på många olika sätt för att dekorera ditt hem. Det är varmt och mysigt, vilket gör det perfekt för kyligt väder, och finns i många olika färger och mönster för att passa alla inredningsstilar. Så nästa gång du vill lägga till något extra i ditt hem kan du överväga att använda fårskinn.